Potetsalat olje kapers rødløk oppskrifter

Pannestekt hvalbiff med potetsalat og ramsløk

Pannestekt hvalbiff med potetsalat og ramsløk

Begynn med å lage ramsløksmør og ramsløkolje. Potetsalat med ramsløk. Ramsløkolje. Når oljen blendes lenge skapes varme som bidrar til å gi litt ekstra god smak
Sjøfolk, Roastbiff og blod.

Sjøfolk, Roastbiff og blod.

Potetsalat må alltid lages mens potetene er varme, ellers tar de ikke opp smaken fra de andre ingrediensene
Stekt makrell

Stekt makrell

Vend dressingen inn i potetsalaten. Stek fisken i en blanding av nøttebrunt smør og olje. Ha potetene over i en bolle og bland inn rødløk, kapers og gressløk
Lun potetsalat

Lun potetsalat

Rør oljen i en tynn stråle mens man rører godt alt sammen. Dette blandes forsiktig i potetsalaten. 1 rødløk, skjært i skiver3-4 vårløk, hakkes1 bunt reddiker, deles i båter1 neve bladpersille, hakkes1 neve kapers med stilkHa alt dette i en dyp salatbolle mens potene er lett lune. 2 ss grov sennep1 ss hvitvinseddiksaften av 1 sitronsalt/pepper1/3 olivenolje2/3solsikkeoljeSennep, hvitvinseddik, sitron, salt og pepper blandes godt. pynt med hele blader av persille og kapers med stilk 8 ny poteter. 1 rødløk. 1 neve kapers med stilk. 1/3 olivenolje. 2/3 solsikkeolje

Suveren potetsalat

Bland alt til dressingen (unntatt kapers, løkringer, oliven og gressløk) og hell den over de fortsatt lunkne potetene