ha silketofu, saften fra sitronen, sennep, olje og svart salt i en foodprocessor. Som veganer som ikke konsumerer verken majones eller rømme, høres en potetsalat kanskje noe komplisert ut, men det er det altså ikke
Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over. Det ble supergodt og jeg tenkte jeg skulle komme med dette grilltipset til dere
Enda en dag med sol og varmt vær. Bland løk, sylteagurk, rømme, majones, sennep, sylteagurklake, salt, pepper, gressløk (ikke ta alt – du vil ha litt på toppen til slutt, for det ser pent ut)
Synes faktisk den er mye bedre enn potetsalat og inneholder mindre lavkarbo. Dette ble en deilig og sunn middag med lett krydret kjøttpudding og frisk sellerirotsalat som tilbehør
Bland rømme, majones, agurk, sennep, salt og pepper sammen i en stor bolle. Dette er utgangsoppskrifta mi på potetsalat, men det blir forskjellig hver gang
Tilsett så rømmen, sennep, majones og hvitløkspulveret og bland godt. (Så lenge smøret kun har en lunk vil ikke rømmen skille seg altså)Bland så dressingen inn i salaten og nyt den alene, eller sammen med grillmat
Smak til medsennep, salt, pepper og litt sukker. Hvis vi har mye annet tilbehør til grillmaten, som vi pleier å ha, så lager jeg ikke så stor porsjon medpotetsalat