Denne potetsalaten er et ypperlig alternativ til den tykke rømmedressingen de fleste er vant med. Kan helt fint lages med gårsdagens kokte poteter som du ikke vet hva du skal bruke til
Jeg bruker de gule potetene som man ofte bruker i potetsalat. Notes Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak
Saltbakt smaksfest med valnøttvinaigrette (potetsalat). Jeg deler dem selvfølgelig med dere. Pesto. Begynn gjerne med dressinger og råvarer som dadler og spekeskinke dagen før festen
Wraps med løvstek & potetsalat. Lag gjerne potetsalaten selv, men hvis du vil gjøre det ekstra enkelt, så bruker du ferdig laget potetsalat og steker løvstek, som du finner i frysedisken
Du vil kanskje også likeAgurksalat med gresk yoghurtAgurkchipsGresk potetsalat, helt veganskVegansk pesto på to måterGresk FavaPanna cotta med basilikum og gazpacho
Deilig med nykokt pasta, i potetsalaten, eller på bruschetta av surdeigsbrød. Jeg har laget pestoenmed noen små endringer, blant annet med litt mer hvitløk
Grilltallerken med fylte sopp, grillet asparges og potetsalatmedpesto. Her har jeg kjempegode rødbeteburgere kjøpt i Sverige, potetsalatmed sennep,grillede teriakymarinerte auberginer, falafel fra Anama, grillbrød (halvstekte rundstykker)og en frisk salat med avokado
Det er godt som dressing i pastasalat, potetsalat, tomatsalat og supert på brødskiva rett og slett. Dette er en klassisk Genovese, men man kan lage pestomed ruccola, persille, tomat og mye, mye annet