Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli og fløyelsmyk potetmos. Helstekt kalkun er en nyttårsmiddag jeg har hatt tradisjon for å lage helt siden mannen min fridde til meg på nyttårsaften for noen år siden
Denne potetmosen er smakfull, silkemyk og god og et perfekt tilbehørtil kjøtt eller fisk. Kok potetene under lokk til myke når du stikker en kniv eller gaffel i dem (ca
Potetmosen kan også smakes til med urter, parmesan, hvitløk eller annen snadder. Dersom du har dårlig tid kan du bareKutte potetene i små biterKoke dem møre (om noen koker i stykker gjør dette ingenting, det skal bli mos uansett)Hell av vannetTilsett litt smør og melkRør sammen til ønsket tykkelseSmak til med salt og pepper
Kalkunbryst med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og hvitvinssaus. Smak til med fløte og smør. Det er den tiden av året hvor kalkun skal serveres…denne store fuglen som veldig ofte ender sine dager som litt for tørr og litt for smakløs
Lammelår av villsaulam med bakt portebellosopp, persillerotpuré, potetmos og rømmesaus. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og for de som planlegger nyttårsmenyer har jeg her et godt alternativ tilkalkunen
Lammelår av villsaulam med bakt portebellosopp, persillerotpuré, potetmos og rømmesaus. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og for de som planlegger nyttårsmenyer har jeg her et godt alternativ tilkalkunen
Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli og fløyelsmyk potetmos. Jeg elsker cherrytomater og ble inspirert av en tv-kokk til oppskriften under