500 g melblanding, jeg brukte en blanding av tapioka, bokhvetemel, potetmel og mandelmel. 100 g maisenna. 2 egg 500 g melblanding, jeg brukte en blanding av tapioka, bokhvetemel, potetmel og mandelmel. 100 g maisenna
Pisk eggeplommer og maisenna klumpfritt i en egen bolle. 3,5 dl valgfri melk2 eggeplommer35 g sukrin+20 g maisenna1 vaniljestangDel vaniljestengene på langs og skrap ut frøene. Rabarbra200-300 g rabarbra i biter2 ss sukrin gold1/2 ts kanel1 ss potetmelDel rabarbra i ca. 1-1,5 cm tjukke biter, vend inn sukrin gold, kanel og potetmel. 20 g maisenna. 1 ss potetmel
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann eller maisenna. potetmel til jevning. En sikker vinner i woken. Vi lagde og en annnen variant av denne, som vi legger ut neste uke
2 ts potetmel (eller maisenna). 2 ts potetmel (eller maisenna). Hei dere. Det var mange som sperret opp øynene da de så denne gule herligheten jeg la ut på instagram her om dagen
Ha saften tilbake i gryta og tilsett maisenna mens du rører. 300 gram frosne eller ferske bringebær150 gram sukrin gold2 dl vann1 ss maisenna eller potetmel rørt ut i 2 ss vann
Sikt inn potetmel og havremel og pisk godt, ha i bakepulver til slutt. 2 ts potetmel (eller maisenna). 90 g potetmel. 2 ts potetmel (eller maisenna). 90 g potetmel