Kjør alt utenom sennep til en grov puré med hurtigmikser eller lignende. Lammecarre med urtecrust, persillerotkrem, provence potet Laurette, rødvinsaus, dulcitatomater og sprøstekt champignon
Lammecarré, rødvinssaus, grønnsakstuing og gode poteter. Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Mange sverger til lammelår i påsken, men et meget godt alternativ er lammecarre. Bordet er pyntet til påskekos, her med forretten av serranoskinke og asparges
En god hjemmelaget potetpuré, eller råstekte poteter, smaker deilig ved siden av. La det så hvile et kvarter før det serveres, gjerne med noen kokte blomkålstilker og bønner som her
poteter. Mos grønnsakene med melk og smør og smak til med salt og pepper. Kjør hvitløk, persille, rosmarin, brødrasp og mandler til en jevn masse i en blender
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Så skal de stekes over potetblandingen og gi deilig smak tiltilbehøret
For å få oljen tillammecarreen så starter vi med å confitere hvitløken. De ulike elementene kan du lage til helt ulike tider, og det er lett å planlegge godt slik at selve anretningen på tallerken og ferdigstillelse av retten tar ikke så lang tid når du får setter igang
Lammestek med hasselback-poteter, asparges og lammesjy. Lam generelt som lammecarre, lammeskanker, lammekoteletter etc passer til garnityret som fås kjøpt hos Meny