Legg dem pågrillen i ca. på den ene siden og snu den veldig kort før den serveres (Grilling av torsken varierer fra hvor tykk torskefileten du bruker er, så her må du teste deg litt fram
Grill kjøtet på svak varme (tid avhenge av kor steikt du vil ha kjøttet og kor tjukk fileen er). 3-4 timar før grilling laga du marinaden og har på kjøttet og lar det stå i kjøleskapet etterpå. Vask 800 gram almodipoteter og kok dei. Ha båtane på 4 grillspyd som har vært i kaldt vatn i 30 min. 3-4 timar før grilling laga du marinaden og har på kjøttet og lar det stå i kjøleskapet etterpå
Poteter akk ja…det er synd med så negativt fokus påpoteter synes jeg. Nypoteter og Amandine er best å bruke, du trenger ikke skrelle de, men vask de godt
Mariner kjøttet eller ha kun salt og pepper på. Hva er vel bedre enn friske grønnsaker rett fra torvet, nypoteter, varmt i lufta og en mann som ler når han griller
Du kan godt bruke din egen oppskrift på hvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
Server for eksempel med grillet mais, salat, godt brød og dobbeltbakte poteter. Det tar litt tid, men det er verd å vente på for resulatet er mørt saftig kjøtt som samtidig er herlig sprø grillet
Denne middagen lager seg stort sett påpågrillen. Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt
Amandinepoteter. Det er smart å sørge for at brystet er vendt mot den varme sonen, samt at jeg har bedre erfaring med å sette kyllingen direkte pågrillen, og ikke på aluform som på bildet