Poteter hellstrøm oppskrifter

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Skrell poteter og skjær potetene i skiver. Bland fisk og poteter inn i sausen. Stivpisk eggehvitene og vend inn i massen av saus, fisk og poteter
Nakkekoteletter ala Hellstrøm

Nakkekoteletter ala Hellstrøm

Severes med gnocchi ( se egen oppskrift) eller stekte poteter. Poteter. Poteter i biter. Oppskriften er fra Hellstrøms kjøkken på Tv3 Nakkekoteletter
Lutefisk «Larousse Gastronomique 2006»

Lutefisk «Larousse Gastronomique 2006»

1 kg ringerikspoteter. Kok og skrell potetene. Hold dem varme i en kasserolle med litt smør. Lag bechamelsaus av 1/2 liter fløtemelk og 2 ss hvetemel rørt sammen med 30 gram smør og litt salt
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Serveres med dine favorittpølser og kokte poteter. Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm. Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig
JULE RIBBE

JULE RIBBE

Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side. ) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag
Snadderbiff i helgen

Snadderbiff i helgen

Kinakål og mais er hvertfall byttet ut med deilige smørstekte grønnsaker, og frityrstekte chips erstattes med crispi båtpoteter og en klype salt
Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

I min barndomsheim blei det alltid kokt med eit par poteter og gulrøter i kålrotstappa. Kokkeguru Eivind Hellstrøm har heilt rett når han hevdar at tradisjonsmaten dør utan eit viss snev av fornying

Deilig høstsuppe med kjøtt

Husk å stemme meg med på hjemmekokkelauget til Hellstrøm. 4 poteter. 4 poteter. HUsk å legge inn en stemme på meg morgen og kveld på Hjemmekokkelauget
Hjemmelaget Lapskaus

Hjemmelaget Lapskaus

Gulrøtter, poteter, persillerot, purre, persille og kålrot. Jeg fulgte Hellstrøm sine ingredienser og fremgangsmåte men jeg hadde oppi mer av alt og doblet koketiden på knoken etter tips fra mamma
Svinekam med rotgrønnsaker i eplecider

Svinekam med rotgrønnsaker i eplecider

Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Langsteikt  juleribbe  med  sprø  svor

Langsteikt juleribbe med sprø svor

Vil du har poteter, medisterkaker og julepølser til, er dette tida for å ordne alt dette. Eg har brukt sprø svor-metoden eg har lært direkte frå Ingrid Espelid Hovig – og tatt med nokre innspel frå Eivind Hellstrøm
Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Mor mi lagde som regel ein kvit saus med masse løk, hakka opp grønsaksrestar og poteter, og blanda inn klippfisken – og kanskje nokre baconrestar