En superenkel og kjempegod måte å tilberede poteter på, er å lage potetbåter i ovnen. Potetbåtene smaker utmerket som de er, gjerne sammen med litt ketchup eller dip, men de er også supert tilbehør til en rekke retter
Ovnsbakt laks med sprø mandelpotetbåter, frisk salat og kvitløksdressing -. Laks er definitivt en av mine favorittråvarer på middagstallerken, det er så enkelt å variere med gode smaker på både fisken og tilbehøret
Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Så enkelt og så utrolig godt kan det gjøres. Grillmat og tilbehør, Middag, Tilbehør. havsalt, hvitløkspoteter, maldonsalt, ovnebakte poteter med hvitløk, ovnsbakte hvitløkspotetbåter, ovnsbakte potetbåter, ovnsbakte poteter, ovnsbakte poteter med hvitløk og krydderurter, potetbåter, poteter, rosemarin, timian
Som tilbehør serverte jeg stekte potetbåter og en grønn salat. Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede
Da er tida inne for å klargjøre tilbehøret, jeg satser på bakte potetbåter (Beskrevet bla. Saus kan være så enkelt som brunet smør – helt greit til biff når du har lite tid, jeg hadde en rest rødvinssaus som jeg brukte, men skal du lage den spesielt til denne retten må du starte i forvegen, det tar litt tid…
Denne helga har eg gjort det enkelt, eg steiker ei stor svinesteik som vi delar med gode vener. Både hovudretten, tilbehøret og desserten vert gjort ferdig i omnen utan steikeos og gryteoppvask
Her en laksemiddag med ovnsbakte potetbåter, fiskesaus og frisk salat. Spesielt gryter er noke eg har laga relativt lite av, men det er jo så godt, og ikkje minst enkelt å lage i en smakfull og sunn variant
Bruk og nyt alle de fantastiske rotfruktene som du får i butikkene nå, bruk de til suppet, som tilbehør, egne retter eller som jeg har gjort i dag, laget en ovnspanne med pølser og masse rotfrukter
Det tilbehøret du ønsker (vi bruker ofte potetbåter med rosmarin og salat). Jeg liker det enkelt. Jeg pleier å lage tilbehøret først, fordi selve burgeren og guacamole tar så kort tid og bør spises rett etter det er laget