Del opp gulrøtter og potet i små terninger, løken i skiver og finhakke hvitløken. litt olje. Ha det oppi en ildfastform, krydre med salt og pepper, og hell litt olje over
God olivenolje. CREME FRAICHE SAUS MED SENNEP OG HONNING. Hell av kokevannet og legg grønnsakene i et ildfast fat eller form og hell over olje, strø på krydder og vend rundt på grønnsakene slik at du fordeler jevnt olje og krydder
Olje. Kjør alt utenom sennep til en grov puré med hurtigmikser eller lignende. Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker
Poteter. Fres en grøvhakket løk i litt olje i en stor kjele sammen med litt hel pepper, hel tørket einebær, et par laurbærblader, en halv stjerneanis og litt havsalt
For eksempel kan vi kose oss med ertestuing, ovnsbakte rosenkål og andre bakte grønnsaker som aubergine med fyll eller glaserte rotgrønnsaker, surkål og rødkål, den gode gamle kålrabistappen(eller hva med søtpotetstappe
Middagen er stort sett ikke noe problem når man spiser lavkarbo, får du servert mat hos andre kan du velge bort poteten og heller spise mer av det andre