Start med å kjære opp selleriroten ogpotetene i mindre biter og sett det til koking i ca. Det er så utrolig hyggelig å sette fokus på norske råvarer, og i dag vil vi dele ennå en oppskrift med sellerirot (også kalt rotselleri eller knottselleri)
TORSK MED BAKTE GRØNNSAKER OG BAKT POTET- OGSELLERIROTMOS. Vi spiser jo med øynene også, så det er fint å lage middager som ser pene ut eller er fargerike, det smaker nesten bedre bare av det
Sellerirot ogpotet har mye til felles og man kan faktisk bytte ut potet med sellerirot i alle retter og fremdeles få et utrolig godt og smakfult resultat,
Potet- ogsellerirotmos. Skrell poteteneog selleriroten og kok de møre i usaltet vann. Da er Matnyttig endelig tilbake fra en lengre pause og vi starter selvfølgelig med et smell
Start med å skrelle poteterog sellerirot og kok de møre i vann. salt og pepper. Når poteteneog selleriroten er møre, heller du av vannet, tilsetter fløte, creme fraiche, salt og pepper og lager mos
- Vask og del opp poteteneog selleriroten i biter. Ingredienser poteter. Ingredienser sellerirotmos. En av mine favorittretter er helstekt parmasurret svinefilet fylt med kremost med urter og fersk timian
Om du spiser potet er en herlig tykk hjemmelaget potetmos det rette til denne herligheten. Sett gryten på lav varme og dra ut på tur, denne blir bare bedre med litt ekstra tid
Potet- ogsellerirotmos. Potet- og selerirotmos. Mammas potetpannekaker. Om du er lei av Gilde og tv-kokkenes forslag, så kommer den optimale oppskriften her