MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstektepoteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Juleaften så lagde vi ribbe med surkål, rødkål og poteter. For sikkerhetsskyld så lagde jeg 2 varianter av ribben, 1 kokt i 4 timer dagen før på 65 grader og 1 “normal” 2,5 timer i ovn. Med vår “umoderne” ovn så var det alikevel ganske lett med platen på 2-3. Sjokolade fondant med ananassauce 2 varianter av ribben,