Legg så baconen som henger utenfor pannen over potetene og osten. Lag en ny ring med poteter men denne gange lager du ringen mindre, du skal nå begynne å bygge paien i høyde, ha på salt, pepper og ost
Legg så baconen som henger utenfor pannen over potetene og osten. Lag en ny ring med poteter men denne gange lager du ringen mindre, du skal nå begynne å bygge paien i høyde, ha på salt, pepper og ost
Når potetene er klare tar du de ut, legg litt bacon på alle potetskivene. Disse potetskivene er himmelsk gode, og passer og servere til Biff eller de kan spises alene som de er
Som tilbehør passer det meste, som ris, poteter, salat, og en god saus som rødvinssaus (oppskrift finner du her), soppsaus (oppskrift finner du her ), eller en sennepssaus (oppskrift finner du her )
Mens potetene steker kan du steke bacon, finhakke vårløk og blande revet mozarella og cheddar ost. Når potetene er klare tar du de ut, legg litt bacon på alle potetskivene
Egentlig skulle jeg tømme kjøleskapet siste kvelden og hadde i tillegg til en del poteter,ferdig paideig , bacon , hvitløk,vårløk , litt creme fraiche , edamer og parmesanflak
litt sprøstekt bacon i små biter eller revet ost til å strø på toppen dersom suppen serveres varm. Server gjerne med litt sprøstekt bacon på toppen og ferske rundstykker ved siden av
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Skjær opp poteter/grønnsaker i så tynne skiver som du klarer, og legg de opp på bacon i formen, bygg grønnsakene litt inn mot midten og ha raspet ost, pepper og salt mellom alle lagene