På alle amerikanske resturantkjeder får man oftest servert potatoskins, det vil si potet med skinnet på, jeg har laget min egen variant av disse til tapasbordet
ingredienser. 4 store bakervarer poteter. 1 ss olivenolje. ½ ts kajennepepper. ½ ts paprika. ½ ts salt. 2 ss revet parmesan (eller vegetarisk alternativ)
baked sweet potatoskins. Oppskrift. 15. 06. 2016 kl. 12. 35 i. Oppskrifter. 26 kommentarer. Hei og god onsdag. Denne uka har gått så altfor fort og plutselig er vi på onsdag allerede
Jeg ble inspirert til å lage disse etter et besøk på restauranten TGI Fridays og hadde spist deres “loaded potatoskins” – så herlig, men allikevel så enkelt å lage selv
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I recommend serving it with oven roasted vegetables (and possibly homemade mashed potatoes). potatoes, sweet potatoes, Jerusalem artichokes, carrots, fennel, cherry tomatoes, mushrooms) and place in roasting pan (to go with a large roast, fill the deep cooking tray well with vegetables - they are quickly eaten up
I served my lamb with roast potatoes and brussel sprouts. Easter is upon us. I'm going to go ahead and throw out a completely unsupported piece of statistics and say that the consumption of lamb in Norway is going up by about 400% over the next week or so
Fargen vi valgte heter Potato skin. Fargen vi valgte heter Potato skin. Da vi flyttet inn for fem år siden hadde vi to bad og et vaskerom som skulle pusses opp, og selv om flisene bare var 10 år gamle, så var de langt fra den stilen vi ønsket oss
Think pumpkin, carrots, sweet potato…the vitamin A helps grow new skin cells. Høydehopperen som fikk OL-drømmen knust, men som nå lever et drømmeliv hun aldri kunne drømt om…
This book has really changed my relationship with fruits, and especially potatoes which I avoided for a long time (just because I didn’t feel good after eating them)
10 poteter150 g bacon200 g revet cheddar2 dl rømmeen stor bunt gressløksalt/pepperlitt sukkerlitt sitronsaftPakk potetene i folie og bak i ovnen til de er gjennomstekte