Oppskrift. Gratinert portobello og mozzarellasalat. Oppskrift. ♦ Portobellosopp fylles med dens innmat stekt med salt og pepper, ost og oregano på toppen
Og det utveksles mang en DEILIG oppskrift. Denne forretten her er Heidi sin oppskrift, og jeg har egentlig skulle laget denne sååå mange ganger, men aldri kommet meg så langt at jeg har fått gjort det
En skikkelig Portobello-burger. no har de også forslag til en Portobello-burger. Jamie lagde mye godt, og en av tingene jeg lot meg friste til å prøve ved siden av gårsdagens grillede kyllingfileter var ovnsbakt Portobello, og til 2 voksne lagde jeg 3 sopp. Jeg prøvde meg fram, og Portobelloen ble stekt på 180 grader i 15 minutter, og dette var nok til denne størrelsen, så det må kanskje beregnes lengre tid på større sopp
Ovnsbakt Portobello. Dette er middag til 4 porsjoner, og retten består av kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt Portobello, paprikasalsa og stekt asparges. Ta til side 20 gr av dette som skal brukes til å smøre inn portobellosoppen med. 4 Portobello á 70 gr. 4 Portobello á 70 gr
Fattigmanns BulgogiGratinert portobello fylt med kjøttsausDel på. Uansett har jeg gravd meg ned i flere oppskrifter på denne retten, for å tilpasse en som passer best til vårt land
Skrell noen portobello sopp, eventuelt aroma sopp, slik at du ikke har noe brunt igjen. Indrefilet kan jo være ganske så kjedelige greier egentlig, så man trenger å gjøre noe ekstra med en så dyr råvare
Oppskriften er beregnet for sanne soppelskere- som blant annet meg. Disse veganske «kjøttburgerne» er laget i hovedsak av den aromatiske sopparten portobello, og passer ypperlig på Kjøttfri Mandag