Ha en eller to ekstra spiseskje med smør i gryten, la det smelte. Jeg liker å bruke klaret smør som fett i pannen, men annen olje som tåler mye varme fungerer også bra
Popcorn er naturlig glutenfritt og denne søte varianten er et populært bidrag til fester, lett å lage og alle tåler det (så lenge man ikke bruker smør)
Rist litt rundt i gryten, slik at salt og oljesmører seg godt rundt alle frø. Når de popper, heller du i resten av popcornene, og tar det hele av platen i et halvt minutt
- poppe popcorn ( bind sammen to stål-siler med hyssing). Smør et ark med aliminiumsfolie med olje, legg på biter av grønnsaker og fisk i like store biter
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Olje hendene med en nøytral olje og form popcornmassen. Rør inn popcorn. Smelt smør og marshmallow. Sett på brett eller bare et ark bakepapir til de har stivnet
Jeg digger “alt” med røyksmak, er vill etter cheddar ost og digger popcorn. Vegansk og glutenfritt nøttesmør som i tillegg er spiret – noe som øker næringsverdien noe ekstremt
Selv om popcorn ikke smaker det samme, er det for meg en god erstatning. * Smør (på knekkebrød/brød/potetmos/grønnsakspuré) - erstattes med philadelphia light
Butter (Smør) - Jeg bruker ekte smør når jeg vi ha smørsmak, men ellers kan denne brukes til å sette smørsmak i bakverk, rører, grøt, saus, i kokevannet til grønnsaker og mer