Husket en gang en slags potetkake jeg hadde fått servert på restaurant, og etter litt googling fant jeg ut at det jeg hadde fått servert var PommesAnna
salt og timianmarinert skrei , lun fennikel og appelsisalat, pommesanna og appelsinsaus. Salt og timianmarinert skrei med lun fennikel og appelsinsalat, pommesanna og appelsinsaus
Annapoteter - PommesAnna. Om du skal lage høsttakkefest á la thanksgiving, eller skal ha kalkun til selskap eller på nyttårsaften så er det viktig å ha det rette tilbehøret
PommesAnna - Annapoteter. Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus
PommesAnna - Annapoteter. Det er tilbehøret som teller, også når det kommer til julemiddagen. Velger du klassisk rødkål og kokte poteter, eller tør du utfordre julemiddagen med noe nytt
Jeg foretrekker pommesAnna og ved siden av. PommesAnna - Annapoteter. Dette er skikkelig festmiddag og oppskriften passer like godt til lam som til okse og svinekjøtt, både stek og fileter
Rødkål kokt i rødvin var selvsagt tilbehør, i følge med PommesAnna. Server medisterkakene og rødkål med poteter a la PommesAnna, oppskrift finner du her
Potetene jeg lagde denne gangen var porsjonsformer med min egen variant av pommesAnna. Du kan selvsagt lage fløtegratinerte poteter, stekte poteter, bakt potet eller hjemmelagde pommes frites istedet