De er ifølge min polske venn KK veldig gode til gryter isteden for poteter. Rull til lange pølser (ca 3 cm diameter) press deigen litt ned og del opp i fingertykke stykker
For eksempel Polske Bratwurst eller noe lignende. Første steg på vår vei til en Cassoulet de Porc et de Mouton, eller på godt norsk, hvite bønner med svinestek, lam og pølser
Skinken og pølsen ble kuttet i biter og tømt opp i sausen. Jeg brukte 2 bokser istedet for 1, men det var fordi jeg kom på at vi hadde en halv polskpølse, en slags spekepølse, den gikk med og 1 riktig stor løk (var ikke med på bildet) og halve purren. 1, men det var fordi jeg kom på at vi hadde en halv polskpølse, en slags spekepølse, den gikk med og
For eksempel Polske Bratwurst eller noe lignende. Første steg på vår vei til en Cassoulet de Porc et de Mouton, eller på godt norsk, hvite bønner med svinestek, lam og pølser