Heldigvis kom min gode polske venninne kk meg til unnsetning og foreslo at jeg enten kunne spise grønnsakene som de er - ved siden av fisk eller kjøtt, eller blande grønnsakene med matyoghurt, dijonsennep og majones og lagde en salat
1/2 halvgrovt rundstykke innmat (ikke skorpe) gjennombløtet av melk. (1 teskje bigoskrydder). Siden jeg bekymret meg litt for at de lignet veldig på norske kjøttkaker OG jeg hadde littegrann bigoskrydder liggende i skapet etter at jeg hadde laget bigos så hadde jeg dette oppi også - ca 1 teskje. 1/2 halvgrovt rundstykke innmat (ikke skorpe) gjennombløtet av melk. (1 teskje bigoskrydder)
Her en dag kom kk på besøk med noen polskematvarer fra moren sin. Surkålen har blitt bigos og den kondenserte melken har vi laget påskekarameller av (oppskrift kommer) og boksen med valmuefrø-kakefyll skal inn i en kringle