Alle typer chutney passer supert til tapas, grillmat, smørbrød og ikke minst ost. Da får du svaret nu, nemlig at chutney i tilleggtil sukker ofte er tilsatt krydder som spisskummen, chili osv
paier, kaker, plommekompott, plommechutneytilost eller hermetiserte plommer. Det er fortsatt sesong for norske plommer, og det er spennende å utforske utforske ulike slag av plommer, og finne ut hva som passer best til hva
Brukes til allslags kjøt, vilt, fugl, ost og brød. En chutney består typisk af hakket frugt, vineddike, krydderier og sukker, som bliver kogt sammen til en tyktflydende konsistens
TIPS (N) Klikk HER for oppskrift på nydelig Fikenmarmelade og HER for oppskrift på herlig Valnøttmarmelade, også tilost , klikk HER for oppskrift på Gorgonzola, Philadelphia & Pistasj Overraskelse, uunnværlig tilostebordet og klikk HER for oppskrift på nydelige hjemmelagde knekkebrød
Når væsken er kokt inn smakes det til med pepper, salt, sukker hvis behov, og eventuelt mer eddik. Trekk plommene i vann sammen med rødvinseddikken og kanelstang på middels-svak varme
Om det ikke skulle friste med plommetapas, men du har plommer i hagen finner du også oppskriften på plommesyltetøy, plommesyltetøy med rom og mandler, plommesaft, plommechutney, en utrolig god plommekake eller enda en tapas med plommer nemlig denne, plommer med vri her på bloggen