Smør dem med tomatpurè (eventuelt hjemmelaget tomatsaus/pizzasaus) og topp med akkurat det du vil. Mange har kastet seg på "kutt-ut-alt-glutenmel"-bølgen, og lager pizzabunner av alt fra tunfisk til blomkål, kokosmel og egg
Ingen heving av rundstykker eller lang tid for koking avpizzasaus. I dag formiddag, laget jeg rundstykkene på vanlig måte men toppet dem med pizzasaus, mais og ost
La det puttre videre, minst en times tid, til det får konsistens som ketchup. Ha tomatene over i det kalde vannet og kjøl dem medTa dem ut, ta av skinnet
Bruk stavmikser til å få den så glatt du vil. Herlig å bruke på pizza, innebakt pizza, innebakt pølse, eller som ketchup om du vil, eller som dipp til godt brød
Krydder bruker jeg mye av, så her er det bare å kjøre på med det du liker godt. Hjemmelaget ketchup. Jeg bruker som regel å putte i litt oregano, noen fedd med hvitløk og litt olivenolje
Når jeg lager saus (spesielt pizzasaus) er jeg sjelden veldig nøye med å bruke oppskrift og sånt. Men mitt seneste forsøk på pizzasaus ble så usannsynlig bra at jeg aldri noen gang kommer til å lage den på en annen måte
Også godt med ris til, det er jeg helt sikker på, eller som taco / wraps, eller som pizzasaus. Denne sausen er ideell til å lage "Sloppy Joes" - en generøs sleiv med saus på store, ferske rundstykker, eller som pastasaus, som gryterett servert med ris, som pizzasaus