Pizzadeig som passer ekstra godt tilpizzasnurrer, men som også passer godt tilvanligepizzaer. Deigen er lett å jobbe med, deiligseig å spise og med en akkurat passe ikke-dominerende smak
Som vanlig bruker jeg Morten Schakendas oppskrift på pizzadeig – den bliraldrimislykket. Bland mel og vann i en kjøkkenmaskin, og la maskinen gå i tre minutter
Pizzadeig. Bland dette godt inni det tørre, bruk gjerne kjøkkenmaskin. Det blirikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blittbeiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
På nettsiden ble det brukt pizzadeig og Nutella, men jeg valgte å heller lage den av søt gjærdeig. Elt sammen alle ingrediensene bortsett fra smøret, i en kjøkkenmaskin
PIZZADEIG. Mat og drikke. Ingen kommentarer. Det er lite som slår en skikkelig god fredagspizza. Dere vet, den med deilig tomatsaus, mais, kanskje ananas, pølsebiter og kjøttdeig
Mens pizzadeigen hever passer det fint å gå i gang med pizzasausen. Start pizzabunnen. Dra pizzadeigen utover til et slags kvadrat og brett hjørnene inn mot midten
Jeg er den som må lage pizzadeigen da, så tar han seg av resten. Deigen Bland alt det tørre i en bolle, tilsett olje og vann og bland godt med i en kjøkkenmaskin (eltekrok) eller bland det sammen med hendene
Strø mel utover kjøkkenbenken, del deigeni to, og form hver del til en pizzadeig, eventuelt med kjevle (du kan trenge en del mel her sidendeigen er så klissete,)
Mittsiste forsøk er på pizzadeig, men mer om det senere…. Jeg må si at dette er en helt genial måte å lage brød på, spesielt for meg som ikke har plass tilkjøkkenmaskin
Pizzadeig. Bland alt ikjøkkenmaskinen og elt sammen til en smidigdeig. Middagsretter. Kjevle ut pizzadeigentil et rektangel og steikkarbonadedeigen, smak til med krydder