Denne pizzaen er inspirert av en av pizzaene til Olivia. Ha først over crème fraîche på pizzabunnen. Når pizzaen er ferdig stekt strør du over honning, parmaskinke og ruccola
Når man da kommer hjem og har fått i seg litt norsk mat så er man igjen klar for litt nye smaker, og denne pizzaen er virkelig god og smakfull, jeg tør å påsta at den er litt overaskende i smaken
Han er toppa med halve småtomater, spekeskinke og fetaost. Fetaost. Spekeskinke. I eit forsøk på kor greskinspirert eg kunne laga ein pizza, utan at det bikka over til å bli ein anna rett, enda eg opp med denne pizzaen
Pensle pizzaenemed olivenolje og fordel asparges, finhakket hvitløk, tomater og smuldret fetaost. Spekeskinke gjør seg også godt sammen med aspargesen, så det er en utvidet variant av denne pizzaen
Bakt og most hvitløk (Skjær av toppen på en hel hvitløk. Etter at pizzaene er stekt, ha over rucola, frisk basilikum, noen dråper trøffelolje og skiver av god spekeskinke
Denne versjonen er glutenfri og litt sunnere enn vanleg pizza. Smør sausen utover på den forsteikte bunnen, legg på skiver medspekeskinke, fordel kesam i klumper utover og dryss over pinjekjerner