Søndagsmiddag for meg er ikke klassiske middager som skinkesteik eller kjøttkaker, men middager som pai, pizza, piroger eller andre godsaker som passer til lunsj
Trekk og klapp ut deigen med hendene ut til en avlang pizzabunn, ta på revet ost i midten/mot den ene halvdelen, fold over deigen og press/klyp folden på plass med fingrene som en innbakt pizza, eller med en gaffel som en pirog
Denne matretten ligner på piroger, og på innbakt pizza, men jeg tror ikke den er helt lik. Ofte blir det til at jeg lager pizza, eller enchiladas, men denne gangen ble det en ny variant
Man kan også forme dem so piroger eller små calzoner. Stromboli'en her er en type pizzarull som man mener stammer fra en italiensk restaurant i Essington utenfor Philadelphia
En calzone er en lukket pizza som kan minne om en pirog, og kan fylles med det du liker best. 150 g revet ost, Norvegia, Jarlsberg eller pizzaost. 150 g revet ost, Norvegia, Jarlsberg eller pizzaost