Da kan deigen ende opp med å gi mer kalorier enn en vanlig grov pizzabunn laget på mel. Jeg ville derfor eksprimentere med å bytte ut osten med mager kesam for å gjøre den magrere, og resultatet ble en proteinrik snadderpizza
La det koke inn til passe tykk konsistens, og smak til med sukker, salt og pepper. Mange anbefaler bakestål eller pizzastein når man lager pizza for å få en sprø og god bunn
Fortsett å bruke litt mel om nødvendig, så løfter du forsiktig bunnene over på et bakepapir, da kan du flytte dem lett med en pizzaspade uten at det klistrer
Varianten fra Roma har tykkerebunn enn hva vi etterhvert har blitt vant med for italienske pizzaer. Jeg liker å eksperimentere med ulike typer mel til pizzabunnen ettersom det nå finnes mange morsomme alternativer
Pappaen min disket ofte opp med mild, barnevennlig pizzamedtykkbunn på lørdagskvelder på den gamle, blå duken som betydde kveldskos (og som jeg aldri kommer til å glemme)
Særlig når den er av den italienske typen med deilig tynn bunn og med massevis av deilig fyll. Jeg og mannen i huset har koset oss medkikertpizza flere ganger i sommer - og vi bare elsker det
Amerikanerne har alt i mye større størrelse, så det er vel de som stort sett er opphav eller forbilde til alle kjedene som serverer (og leverer) svære pizzaermed relativt tykkbunn og masser av fyll
Resultatet blir utrolig sprø og god pizzabunn, med deilig myk smeltet ost på toppen. Dekk stekeplate med aluminiumsfolie, drisle over litt olivenolje og legg bunnen på
Kjør sammen med stavmikser eller i blender, og kok til sausen blir så tykk som du vil ha den. Revet pizzaost - Vi er veldig glad i Tines pakke med fire oster, eller Finello revet mozzarella