Mot slutten toppet jeg med ekstra god spekeskinke,og til sist, ruccola ved servering. Her strødde jeg på soltørkede tomater og oliven,samt parmesanog jarslberg
Under var min faste tomatbaserte saus og rikelig med revet ost (Jarlsberg, parmesanog mozarella). Begynn å elte deigen godt sammen og juster med hvetemel til du får en passe fast deig som ikke klisser
Byggpizzamedspekeskinkeogruccola. Bruker du Gullbygg byggfiber i pizzaen, vil du få en pizza som kan virke positivt på kolesterolet og dempe blodsukkerstigningen
sprøstekt bacon ved servering og ev ruccola vendt inn med revet parmesanog. Sløyf kokt skinke, stek som angitt og legg over tynne skiver spekeskinke eller
Under var min faste tomatbaserte saus og rikelig med revet ost (Jarlsberg, parmesanog mozarella). Begynn å elte deigen godt sammen og juster med hvetemel til du får en passe fast deig som ikke klisser
I kveld tenkte jeg å bruke restene på en "hvit" pizza, altså pizzamed creme fraiche i stedet for tomatsaus, sammen med fersk mozarella og en eller annen spekeskinke, gleder meg