CottageCheesePizza. Denne pizzaen er sunn og utrolig proteinrik - tro det eller ei. Jeg er av den typen som ikke klarer å spise cottagecheese som den er
Jeg kjøpte ferdig pizzabunn, men valgte fullkorn. Smak til med salt og evnt annet krydder. Pizzafyll. (Klem ut vannet, så ikke pizzaen blir for våt)Topping
Del den opp i pizzabitermed et pizzahjul eller en skarp kniv. Deilig nylaget eplepizza. Når hele deigen er dekket med epler, strøs det med kanel og sukker
cottagecheese. Denne pizzaen smaker kjempegodt, og jeg kjenner ikke store forskjellen altså. Jeg har testet ut forskjellige typer bunner, så bare følg med
Hjemmelaget pizza kan med litt kreativitet bli sunn pizza. Men med tider og stunder har jeg funnet ut at de ingrediensene over gir best resultat – etter min smak
Jeg fikk også æren av å være med hjemmom mormor og mannen hennes´ en tur, og da fikk jeg nyte en god og herlig salat, som vi hadde handlet inn cottagecheese også til(cotttage cheese
Ta ut bunnen og kle den med whatever you might like. Jeg så det var en del som lurte på hva jeg mente med 50% årsstudium, så det kan jeg jo også forklare. 100 gram cottagecheese, 60 gram havregryn og 2 egg - stavmikser til en jevn røre, jeg addet litt havremel for en tykkere røre. 100 gram cottagecheese