Så hadde jeg på fyll, lagde da denne pizzasausen, så hadde jeg på tre forskjellige fyll, en del med tacokjøttdeig, en del med grønnsaker, kylling, pepperoni, sopp, løk, squash, tomat og paprika og den siste delen med bare grønnsaker, toppet det hele med revet ost
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøerebunn
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøerebunn
Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje på hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete på hendene når du klemmer pizzabunnen utover
Deig. Men tynn og sprøbunn, får man i varmluft ovn også, så det er neeesten bra nok. Fyllet på toppen kan varierers i det uendelige, men det som er viktig med denne pizzaen er å få bunnen riktig