Til ein stor pizzabunn treng du. Eg har fått meg ein ny pizza favoritt. Forsteik bunnen midt i ovnen på 225 grader i 10 minutt. Steik deretter pizzaen ferdig NEDERST i ovnen, fortsatt på 225 grader i 15 minutt
I dag testa eg blomkål pizza til lunsj. Ta ut pizzabotnane og smør med litt pizzasaus. Med berre 222 kcal med toppingen kan du fint ete pizza kvar dag. ~Califlower pizza ,2 porsj. Bre 2 pizzabunner utover eit bakearknog steik nederst i ovnen i 20-25 min på 225 gr. ~Califlower pizza ,2 porsj
Glutenfri pizza som er kjappe å lage. Begynn med å lage tunfiskbunnen ved å blande alle ingrediensene med en stavmikser og smør det utover ett stekebrett med bakepapir
Når bunnen er ferdigstekt smører du på ketchup og tomatpure. Pizza er noe jeg absolutt aldri blir lei. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene