Siden denne bunnen ikke har mel, slipper man både gluten og hevetid. Ha havregrynet i en blender eller en foodprosessor og mix til havregrynet seg ut som mel
Fortsett å bruke litt mel om nødvendig, så løfter du forsiktig bunnene over på et bakepapir, da kan du flytte dem lett med en pizzaspade uten at det klistrer
Min favoritt er helt klart pizzamedblomkålbunn og denne. Juster med litt vann om nødvendig. Det finnes mange artige varianter av sunne pizzaer og pizzabunner der ute
Tilsett olivenolje, salt og melet. Her laget vi parmapizza. Topping er litt revet ost, parmaskinke (litt revet for å enkelere kunne spises), pinjekjernerog mozzarella i tillegg til ruccola når pizzaen er ferdig stekt
Jeg er vant til å lage en middag til meg og en til de to andre- grovt fortalt. Denne gangen ville jeg prøve meg på en pizzabunn da jeg ikke er veldig begeistret for hvetemelbunn- og de fleste LCHF pizzabunnene jeg har prøvd ut tar enten litt for lang tid for meg eller så smaker de ikke helt optimalt
Fordel deretter blandingen over pizzabunnene, deretter de andre ingrediensene. BUNN. I en stor bolle blander du mel, salt, pepper, oregano, basilikum og rosmarin
Fordel deretter blandingen over pizzabunnene, deretter de andre ingrediensene. BUNN. I en stor bolle blander du mel, salt, pepper, oregano, basilikum og rosmarin
Dekk til bollen med plast og håndkle og sett til heving på et lunt sted, gjerne baderomsgulvet. Sett deretter til side så det får avkjølt seg før du legger på pizzabunnen
Jeg prøver å bli kvitt noen ekstra kilo som krøp seg på under graviditeten og det er ikke så veldig forenlig med å ha lyst på pizza, derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage en grov pizzabunn , så kunne jeg jo spise pizzamed god samvittighet