Digge, nystekte pitabrødmed spennende kjøttdeigfyllmed spennende kinesiske smaker. Kan serveres med varme pitabrød (gjerne grove), søt chilisaus og litt salat
Lag kebab av kjøttdeig og fyll pitabrødenemed kjøtt, salat og tzatsiki. Dekk til ferdigstekte pitabrødmed ett kjøkkenhåndkle slik at de holder seg myke
Blandet salat, gjerne med purreløk. Stek opp kjøttdeigen, og bland i kryddermiksen. Server brødet med salat og kjøtt, hell gjerne chillisausen over kjøttet
Du kan bruke denne som fyll til pitabrød, pizza, pasta eller til taco. Stek kjøttdeigmed paste i en varm stekepanne, tilsett paprika i terninger og sjampinjong i skiver
Server lammekjøttbollane med varme pitabrød til, og eventuelt ein couscous-salat. Og lammekjøttdeig blei ei mangelvare, med mindre du hadde kjøttkvern og pågangsmot sjølv
Skjær av enden på pitabrødene og fyll oppi tilbehøret sammen med burgerene. Gyroburger, eller hamburger i pitabrød, er en greskinspirert, leken, morsom og skikkelig smakfull måte å servere burgeren på
Pitabrød. Krydret kjøttdeigmed tahiniyoghurt. Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt