Digge, nystekte pitabrød med spennende kjøttdeigfyll med spennende kinesiske smaker. Fyllet ble en litt utradisjonell kinesiskinspirert kjøttdeig-og-grønnsaksblanding som bare ble helt utrolig god
Pita med fyll er en skikkelig godsak å putte i matpakken og det er godt som turmat. Pitabrød er en god og anvendelig bakst som er kjekk å ha i fryseren, da kan du sammen med litt salat, laks, fisk eller kjøtt og en dressing lage et fullverdig og godt måltid, enten til lunsj eller middag
Pitabrød kan fylles med mye forskjellig, og passer like bra til hverdagsmiddag som til helgekosen. Denne oppskriften er på halvgrove pitabrød, og er derfor et sunnere alternativ til pitabrødene du kjøper i butikken
Varm pitabrødet, og fyll med salat, laks og dressing lagvis. Laksen blir sprø og knasende, og det er litt "kult" å spise i pitabrød i stedet for på tallerken
Pitabrød er nydelige brød som kan fylles med akkurat det du liker. Du kan bruke dem til nistemat, raske middager, kveldsmat eller til enkle lunsjretter slik som jeg har gjort i dag og fylle dem ganske enkelt med egg, tomater og majones