Varm pitabrødene. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. 2 pitabrød. Krydre biffene og stek på middels varme i en panne, ca
Pitabrød kan du selvfølgelig også lage selv, en fin oppskrift fra Bjørn Vidar finner du her. Pitabrød kommer fra, og er mye brukt i, det tyrkiske kjøkken og ellers i middelshavsregionen
Den første lunchen min måtte bli Souvlaki – små grillspydbiter av kylling, svin eller lam, marinert i olivenolje og sitron, servert med nybakt pita, tzatziki og gresk salat
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Pitabrød har jeg aldri laget før, så derfor har jeg fulgt en oppskrift jeg fant på elinlarsen. Her er en Gyros oppskrift med tilbehør som er passende å servere både til lunsj og middag
Kjøttdeig i pita makaroni. Svin i fløtesaus med. ) Jeg lagt inn link til oppskrifter på en del av rettene, men mangler på flere, men det kommer link på de aller fleste rettene etterhvert