En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Pistasjpynt (til pynten på toppen i midtlommen) En blanding av hakkede pistasjnøtter, hakket hvit sjokolade, hakket twix og hakket sjokolade smelt
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Ha pistasjnøtter i en blender og blend til det er finhakket
Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Avokado er faktisk en kjempebra ingrediens å bruke i godterier, kaker og desserter. Det er ikke pistasj i denne, men det er det smaken minner meg mest om, så da har du en viss anelse
Smaken av sjokolade med salte mandler, deilige pistasjenøtter og de sukkersøte rosa og hvite marshmellows er helt “heavenly” Det blir jo også så fint og dekorativt når man skjærer kaken i biter
Når kaken er ferdig stekt kan den avkjøles litt for du har melis over (lages med sukrin melis og litt vann og eventuelt litt sitron saft), finhakkete pistasj nøtter (jeg tar av skallet og kjører de i en blender) skivete mandler og heller tilslutt over fiber sirup gold
Man kan diskutere hvilken gulrotkake som er best, og meningene er mange, men jeg stemmer på denne. En saftig, mørk og uimotståelig gulrotkake med ostekrem
Legg en hibiscus på hver kake, og strø brent pistasj over. Brente pistasjnøtter. Jeg feirer med store flagg at jeg har fått lov til å være med på årets sesong av kakekrigen