Slik gjør du for å lage sjokoladekremenJeg valgte å doble oppskriften for å få nok til et lag inni, og et lag med roser utenpå, det ble såvidt nok til denne kaken
Sett kaken i kjøleskapet for kremen å sette og begynn å lage din frosting bare ved forsiktig blande myknet kremostmed melis og pisketkremfløte, bruk slikkepott
Pisk eggehviter og sukker over et varmt vannbad til sukkeret løses opp. Det er enkelt og lage og tar forholdsvis kort tid, jeg har laget en deilig rull fylt med hvit sjokoladekrem, bringebær og pistasj
Derfor brukte jeg alltid kun eggehviten, og ikke hele egget. Her i huset har vi i det siste holdt på med skikkelig opprydding i alle kriker og kroker - både ute og inne
finskjær kanten med skalpell (spesielt hvis du ikke skal kle medkrem, men vise lagene). Vaniljekrem. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs