Sett kaken i kjøleskapet for kremen å sette og begynn å lage din frosting bare ved forsiktig blande myknet kremostmed melis og pisketkremfløte, bruk slikkepott
Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisketkrem eller vaniljeis til. Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem
Kombinasjonen marengs, sitron, krem og mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Mengden curd er nok til å dekke pavlovaen, samt ha litt oppå kremen
Pisk kremfløten til krem og bland inn til slutt. I denne kaken har jeg brukt Skyr medsitronsmak og Skyr med blåblærsmak slik at fromasjkaken får to lag
Stivpisk fløten og kle kaken med et jevnt lag krem. Sitronkrem. Kok kremen i et minutt. (Selv foretrekker jeg å vente med deler av pyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
- Pisk fløten til krem. - Før du begynner med kaken. - Bland osteblandingen i kremen. Klipp strimler av bakepapir slik at de er på høyde med kake ringen
Sitrongele. Skvis ut vannet av gelantinplatene, og la de smelte i den varme kremen. Kutt avlange rektangeler av deigen til de med sjokolade, og runde til de med mascarpone og jordbær, prikk forsiktig med gaffel