Piroger med sopp oppskrifter

Piroger med kantareller og bacon

Piroger med kantareller og bacon

Tilsett kantarellene med løken og la det steke til soppen er stekt. Da lagde vi pirogermed kjøttdeig, løk og tomatpure
Empanadas

Empanadas

Denne matretten ligner på piroger, og på innbakt pizza, men jeg tror ikke den er helt lik. Fyll medsopp og bacon
Grov sopp-pirog

Grov sopp-pirog

I går fant jeg sesongens første kantareller, og grove sopp-piroger ble følge til kveldens hjort. Sopplukking er en meditativ foreteelse og i disse dager kan en skogstur gjøre godt for sjelen

Piroger med kjøtt, løk og sopp

Smak til med salt og pepper. Stek løk og sopp i smør til løken er blank og soppen er lettstekt. 1. Ha mel og salt i en bakebolle
FYLTE PIROGER:

FYLTE PIROGER:

 Brett over den andre delen og trykk ned sidene med en gaffel. 1 boks sopp. Pensle godt med pisket egg og stek pirogene ved 225 grader i ca

Piroger med sopp

Pensle langs kantene med vispet egg. Fres først soppen uten fett noen minutter. Brett sammen til trekantete pakker og trykk rundt kanten med gaffel slik at deigen sitter sammen langs kantene

Piroger med sopp

Pensle langs kantene med vispet egg. Fres først soppen uten fett noen minutter. Brett sammen til trekantete pakker og trykk rundt kanten med gaffel slik at deigen sitter sammen langs kantene