Rester av pinnekjøtt. Pinnekjøtt er den beste julematen synes jeg. Får du igjen rester kan du bruke det i en god fiskemiddag, oppskrift her, en smakfull betasuppe med pinnekjøtt, som du finner oppskrift på her
Rester av pinnekjøtt kan du bruke i en god fiskemiddag, oppskrift her,. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Slipp forsiktig ut den resterende dampen ♫♫♥. Jeg har tidligere lagt ut Pinnekjøtt dampet på mandelpoteter, dampet på øl i Crock-Pot, Pinnekjøtt av lammebog og 'vanlig ' pinnekjøtt med vossakorv
Etter en god pinnekjøttmiddag kan det hende vi har flaks og får igjen litt pinnekjøttrester. Rens pinnekjøtt for bein og fett, del kjøttet opp i strimler eller biter
En perfekt måte å bruke opp rester etter julen. Kanskje er det flere som ikke har fått nok av julens gledelige festmåltider og kjører i gang med ribbe eller pinnekjøtt også denne dagen
Bruk gjerne rester av kokte poteter, som stekes i litt olje og krydres godt med salt og pepper. Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne nydelige retten
Betasuppe/lapskaus er utrolig godt når du bruker rester av pinnekjøtt. Kokt pinnekjøttKraft fra pinnekjøtt - pass på at det ikke blir for saltKålrabi Poteter Gulrøtter Purreløk Sellerirot Salt og pepper
Som regel sitter man igjen med rester når man har hatt pinnekjøttmiddag. Det blir liksom litt kjedelig å kaste seg over en ny pinnekjøttmiddag dagen etter så da bør man kanskje prøve en ny måte å servere det på
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Jeg spiser pinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta. Det som også er fint med tapas er å være litt kreativ, og finne på noe med rester man har i hus