Mandelpotetene skrelles og jeg valgte å trykkoke dem. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å tilberede pinnekjøtt i trykkoker’n og det ble en utrolig bra opplevelse
Skyll og vask mandelpotetene godt, men pass på at skallet er like helt. Jeg vil i dette innlegget dele oppskriften på det jeg mener er verdens beste pinnekjøtt, og oppskriften har jeg funnet hos Elin Larsen (en god matblogg, forøvrig)
-)) Coop Obs på Tunejordet har bakepro - hvis dere ikke skal til Sverige eller handler på nettet. Skreller normalt aldri poteter før de kokes - skulle nok ikke gjort det med disse mandelpotetene heller, for det var mer som potetmos, haha
Men min klare favoritt når det gjelder julemat er helt klart pinnekjøtt med hjemmelaget rabbestappe m/ litt gulrot, kraft fra kjøttet og en skvett matfløte
Hva folk spiser på julaften varierer fra hjem til hjem, selv om de soleklare vinnerne er ribbe og pinnekjøtt er det noen som sverger til fisk denne dagen