Pil pil scampi oppskrifter

Gambas Pil Pil – reker i chili

Gambas Pil Pil – reker i chili

Hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett. Er rekene/scampien allerede kokt skal de kun tilsettes like før serveringTilsett sitronsaft og dryss over persille og/eller andre friske urter
Krabbeklør med to typer dressing

Krabbeklør med to typer dressing

Gambas PilPil. Risotto med scampi. Dette er et nydelig alternativ til majones og sitron. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps
Gambas Pil Pil – hotte scampi

Gambas Pil Pil – hotte scampi

Herlige og hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett. Er rekene/scampien allerede kokt skal de kun tilsettes like før serveringTilsett sitronsaft og dryss over persille og/eller andre friske urter

Tapas (Gambas al pil pil)

Skru opp til sterk varme, ha i scampi, sitronsaft og sherry. 3 minutter, til scampiene blir rosa og ugjennomsiktige. 500 g middels store, rensede rå scampi