Pil pil krydder oppskrifter

Gambas Pil Pil – reker i chili

Gambas Pil Pil – reker i chili

5 dl olivenolje3 fedd hvitløk i tynne skiver1 rød chili, skåret i tynne skiver¼ ts tørket chili flak1 ½ ts paprikakrydder1 dl tørr sherry (kan sløyfes)50 gr smør400-500 gr Scampi, tigerreker eller reker1 bunt persilleSitron. Fres hakket hvitløk og chili i tynne skiver i olje på middels varme Tilsett chilipaste/krydder og paprikakrydder Tilsett sherry og kok oppSenk varmen og redusert væsken til det halveBland inn smørHa rekene i og stek de i 2 til 3 minutter til de får fin rosa farge. 1 ½ ts paprikakrydder
Gambas Pil Pil – hotte scampi

Gambas Pil Pil – hotte scampi

5 dl olivenolje3 fedd hvitløk i tynne skiver1 rød chili, skåret i tynne skiver¼ ts tørket chili flak1 ½ ts paprikakrydder1 dl tørr sherry (kan sløyfes)50 gr smør400-500 gr Scampi, tigerreker eller reker1 bunt persilleSitron. Fres hakket hvitløk og chili i tynne skiver i olje på middels varme Tilsett chilipaste/krydder og paprikakrydder Tilsett sherry og kok oppSenk varmen og redusert væsken til det halveBland inn smørHa rekene i og stek de i 2 til 3 minutter til de får fin rosa farge. 1 ½ ts paprikakrydder