Pickles oppskrift sylteagurk oppskrifter

Pickles

Pickles

Frisk og fin blomkål, små sylteagurker, store kålhoder, bunter med smakfull persillerot og pepperrot, fargerike rødbeter osv
Hardy`s tunfisksalat

Hardy`s tunfisksalat

Jeg har brukt svigermors oppskrift som utgangspunkt, derav familienavnet. Hakk opp sylteagurkene og løken i små biter
Narviksild

Narviksild

Denne oppskriften fikke jeg av Åshild som har bloggen Vinhøna som du finner HER,, hun tror jeg må være blant den morsomste og gøye bloggen jeg vet om verd å ta en titt innom
A FISHBURGER BY THE SEA..!

A FISHBURGER BY THE SEA..!

Jeg lagde en hjemmelaget fiskeburger med søtpotetfries, frisk salat og en dipp av pepperot, dill og pickles

Deilige smørbrød i to etasjer

Picklesmajones ( se egen oppskrift ). picklesmajones og gravet eller røkt fisk. Halvtørket tomat ( se egen oppskrift )

Pickles

La laken bli helt kald før den helles over picklesen igjen. Pickles er ferdig til bruk etter 3-4 uker, men holder seg fint hele vinteren hvis den får stå kjølig. 20 små sylteagurker

Trylleburger

Serveres helt enkelt sammen med pickles, oliven og et stort utvalg sauser ved siden. Oppskriften er komponert av Kristian Jakobsen og Jostein Aarø som begge har bakgrunn fra burgerrestauranten Bollywood i Oslo