Trapanese er en pestosaus, og den passer perfekt til pasta. Takket være araberne som brakte mandlene til Sicilia har vi her en deilig rett som fortjener en plass blandt pastarepertoaret
Pestosaus. Servert på en stoor seng av pasta med korianderpesto. Kok pasta etter anvisning på pakken. Når pastaen er ferdig kokt, setter du den til side
Som dressing/saus hadde jeg Rømmesaus og Pestosaus. salt,pepper,karri, Pasta Rossa(Santa Maria). Jeg hadde pestosaus stående, så da tok jeg bare det, men hjemmelaget pesto er også utrolig godt
Lag pestosaus. Hell av vannet og bland pastaen med sausen. Bland 150 g olje, rucolasalat, hvitløk, pinjekjerner, parmesanost, salt og pepper i hurtigmikseren
Med kremet pestosaus og svinestrimler ble dette en flott hverdagsmiddag. Jakob's utvalgte Conchigliepasta kjøpte jeg på meny, inspirert av de flotte fargene
Hell pastaen over i en dyp tallerken og pland inn pestosausen. Kok pastaen. 300 g pasta2 ss pestohalv boks cherrytomaterto fedd hvitløk3 ss olivenolje1 ts balsamicoeddiklitt pinjekjernersalt og pepperSlik gjør du. 300 g pasta
Server med mandelpotet, pasta eller ris. Denne deilige lakseretten baserer seg på en av rettene som ble laget på 4-stjerners middag, med noen justeringer
Smaksrik pastarett med friske cherrytomaterNam, nam, nam. Oppskrift (4 porsjoner)Jeg brukte lange pastaspiraler 1 porsjon Pestosaus, min gode oppskrift trykk HER4 stk Kyllingbryst6 stk Cherrytomat3 dl Fløte400 gram Tørr pasta (vekt før du koker) Salt og pepper Step 1Brun kyllingfilet i en stekepanne og etterstek kyllingen i oven. Ta kyllingen ut ved 65 grader og la den hvile på benkenStep 2Kok pastaen i vann med 1 ss saltStep 3 Kok opp fløten og la den koke i ca 2 minutter på middelsvarme. Du skal koke ned fløten for å få en mer kremete / tykkere sausStep 4Tilsett pestoen i den nedkokte fløten og smak til med salt og pepperStep 5Når pastaen er ferdig kokt, siles vannet bort og bland pastaen i sausenStep 6Fordel pastaen i skåler og legg på kyllingbrystene og cherrytomatLegg gjerne over litt pesto og parmesanchips Oppskrift for pamesanchips trykk HEROppskrift på Focacciabrød med parmesanost trykk HER 4 porsjoner
Husk og alltid bruk gaffel og skje når du spiser pasta, da er du en ekte italiener. Nydelig og smakfullt, server gjerne til venninne på neste lunsjtreffSpagetti med kremet skinke og pestosaus laget jeg for et par dager siden