Persillerot suppe oppskrifter

«Selleri og persillerot suppe»

«Selleri og persillerot suppe»

eller server brødet til middag i morgen til en herlig Selleri og persillerotsuppe. Spesielt sellerirot og persillerot som har en særegen nøtteaktig og søtlig smak
Mexikansk suppe med kjøttboller

Mexikansk suppe med kjøttboller

En velsmakende og varmende suppe for den kalde årstiden. Hvor "hot" du vil ha suppen kan du velge selv ved å tilsette mere varmende krydder, min suppe er ganske moderat, men veldig god
Nydelig suppe med Louise høne

Nydelig suppe med Louise høne

Persillerot. Ingredienser til deilig hjemmelaget suppe. ) Suppe klar til servering. God fredag, suppe er virkelig noe å lage til middag hver uke
Suppe med bønner og grønnkål

Suppe med bønner og grønnkål

Dette er en av de beste supper jeg noensinne har laget, den er rik på smak, varmende, mettende og ikke minst veldig næringsrik
Suppe frå Mexico

Suppe frå Mexico

Eg har i persillerot, gulrot og løk, og så puttar eg i kvitløk, chili og krydder for å få til den ekte meksikanske smaken

SUPPE MED MANGE GRØNNSAKER

rødløk, vårløk, broccoli, blomkål, persillerot, jordskokk, fennikel, rotselleri, kålrot, pastinakk, knutekål m
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

Når grønnsakene er ferdige, smaker du til suppen med salt og pepper. 5 dl kraft fra suppen og lag løksausen. 100 g knollselleri (sellerirot) eller persillerot
Tom kha gai suppe

Tom kha gai suppe

Du kan også ha oppi andre grønnsaker som for eksempel gulrot og persillerot i tynne staver hvis du vil
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

100 g sellerirot eller persillerot. 1 kg kokekjøtt av storfe, f. eks bog eller høyrygg. 11⁄2 l vann

Ferskt kjøtt og suppe

Mens grønnsakene trekker, sil opp ca 5 dl kraft fra suppen og lag løksausen. 100 g knollselleri (sellerirot) eller persillerot

Sommersuppe med persillerot

Denne suppen eksperimenterte jeg meg frem til i dag fordi vi har persillerot i hagen i Spania, og den ble kjempegod
Tid for suppe (lavkarbo)

Tid for suppe (lavkarbo)

Skrell gulrot og persillerot og skjær de opp i mindre biter. Det er tid for supper nå, ihvertfall her i Bergen hvor det har vært noen "sure" regnværsdager hvor det har virkelig bøttet ned med vann fra himmelen