Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Hun hadde forresten også bollefrikassé på menyen etter omtrent samme oppskrift. renskåret lammekjøtt uten bein, bruk bog/fårikålkjøtt som gir mest smak
Ja, dette blir bedre jo lengre det står og småkoker og den gode duften sprer seg i kjøkkenet. Rens og del opp løk og hvitløk, skjær opp sopp og bacon, og del opp grønnsaker
Tror det var noenogtyve kroner for kiloen, så jeg rasket med meg den største jeg fant og fortsatte til grønnsaksdisken hvor jeg plukket med meg kålrot,gulrøtter,persillerot,purreløk,rødbeterogpastinakk
Braisert lammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentlig ferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Rens rosenkål, persille ogpastinakk. Noen ganger handler vi litt ukritisk, og mye godt havner i fryseren, så med jevne mellomrom gjelder det å dukke nedi skuffene og bruke noe av det som blir lagret der
Men alt av rotgrønnsaker kan brukes, så som poteter, pastinakk, persillerot osv. Jeg hadde også tilfeldigvis et lass med rotgrønnsaker liggende, så jeg bestemte meg enkelt og greit for å lage ovnsbakte grønnsaker
persillerot. pastinakk. OG det finnes så mange gode varianter i butikkene nå. persillerot. pastinakk. Og med deilige grønnsaker til, blir det masse gode smaker i gryta