Det nærmer seg sommerferie, og alt det dyre kjøttet som er blitt kjøpt, som skulle spares til spesielle anledninger, blir nå spist både torsdager, fredager og lørdager, for å ikke bli dårlig iløpet av ferien
Flatbiffen bruker jeg ikke, den er etter min mening mør nok til og serveres som biff. Peppersaus *. Biffkjøtt er et samlebegrep for de fem møreste filetene fra storfe
Nydelig peppersaus som passer perfekt tilbiff, stek, karbonader, svinekjøtt og kylling. Ha pepperkornene i en tørr stekepanne og 'stek' pepperet til det begynner å dampe
En ny potet-vri tilbiffen i dag. Tilsett ost og bland alt forsiktig sammen. Nydelig måltid med god mør biff, herlige poteter med ost og en smaskens peppersaus med cognac og rødvin ♫♪ Noe så godt
Bland potetmassen med kryddersmør, revet ost og mais og fyll tilbake i skallene. Server retten med peppersaus eller bearnaisesaus, jeg brukte peppersaus i dag -og stekte tomater
Jeg skulle egentlig lage hjemmelaget peppersaus, men fløten min var blitt gammel, så da ble det en kjedelig peppersaus i posevariant(skamme seg) men det jeg pleier å gjøre er å steke ut skyen som er igjen i panna etter biffen er stekt, med fløte
Smak til sausen med nykvernet pepper (for å få en peppersaus) og smak gjerne til med feks. Forrige helg ble det et skikkelig "mannemåltid" til lørdagsmiddagen
Kremet maiskrem passer perfekt tilbiff, sammen med gode hasselbackpoteter og god peppersaus. Kjør alt til en krem i blender og smak til med salt og pepper
Peppersaus ♫♪ Skal røre inn litt smør helt til slutt ♫♪. Tilsett en god 'klump' smør i pannen, sett ned varmen litt og stek den videre mens du øser smøret over kjøttet