Peppersaus med fløte oppskrifter

Peppersaus

Peppersaus

(Smak deg fram med brunost og nykvernet pepper). brunost, brunostbit, brunostbiter, brunt sukker, buljon, charlottløk, enkelt, festmat, fløtesaus, godt, hele pepperkorn, hvitløk, kjøttbuljon, kjøttbuljongterning, lam, lammelår, maisstivelse, maizennamel, nykvernet pepper, pepper, peppersaus, rotgrønnsaker, saus til kjøtt, saus til lam, saus til poteter, saus til rotgrønnsaker

Peppersaus

Tilsett fløte og smak til med salt og eventuelt soyasaus. Rist sammen melet med litt kald sjy, eller rør melet ut i vann
Stekte kantareller med fløte

Stekte kantareller med fløte

Peppersaus. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Deilig biff med hjemmelaget peppersaus

Deilig biff med hjemmelaget peppersaus

Ha i fløten og la det koke inn til det blir tykt. Peppersaus. Etter Adrian var lagt , så koste vi oss med en bedre middag her hjemme
Karnitin (biff med peppersaus)

Karnitin (biff med peppersaus)

Ha i fløte og pepper og sørg for at det ikke koker mer etter dette. På nyttårsaften spiste jeg biff medpeppersaus, og tanken gikk derfor til hvor mye karnitin jeg nå har fått i meg
Pepperbiff med maiskrem og peppersaus

Pepperbiff med maiskrem og peppersaus

Tilsett fløte og smak til med soyasaus og eventuelt litt salt. Mais og fløte ♫♫. Kremet maiskrem passer perfekt til biff, sammen med gode hasselbackpoteter og god peppersaus
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Jeg foretrekker ovnsbakte rotgrønnsaker (oppskrift her), stekte kantareller medfløte (oppskrift her), rørte tyttebær (oppskrift her) og hjemmelaget peppersaus (oppskrift her)
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Entrecote med syltet løk og konjakk- og peppersaus. Konjakk- og peppersaus. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av