Peking and oppskrifter

Peking duck av hel and

Peking duck av hel and

Peking duck, eller crispy duck, av hel and er fantastisk godt og ikke noe vanskelig å lage. Tørk anden inni og utenpå med tørkepapir
Peking inspirert and

Peking inspirert and

En av mine absolutte favorittretter er pekingand. Jeg har spist denne ganske mange ganger i Kina tidligere og vet hvor mye jobb som ligger i Anden

Peking and, uten and

Men over til Pekingand, uten and. Vet lite om byen så jeg må nok få noen reisetips fra ande som har vært der
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Igår prøvde vi oss på Peking Duck, og det ble ganske bra om jeg må si det selv. I tillegg synes jeg den man kjøper i butikken er alt for tjukk, så jeg blander uansett alltid vann i

Hjemmelaget Hoisin Saus

Hoisin brukes ofte i/til retter som Moo Shu Svin, Vår ruller, PekingAnd og Kinesisk BBQ Svi. Bland sammen

Asia – midt i Oslo

Japanske nudler, and til peking duck. En blanding av sukker og honning. Tørkede sopp er fantastisk å bruke til kraft, rispapir passer til å pakke inn vietnamesiske vårruller (de som er rå), chili, pekingand-saus og masse, masse mer
Go west for taste of east

Go west for taste of east

Og når kvelden ble tilbrakt i Sohos Chinatown i selskap med crispy PekingAnd og hoi sin saus,var det hele fullbrakt

And a la peking (Pekingand)

På original peking-vis spises andekjøttet i små stykker, likesom det sprø skinn, innpakkede i en pannekake sammen med noen av grønnsakene

Spa

Vi skjønte ikke helt hva vi skulle gjøre, men etter litt peking og forklaring hadde vi låst verdisakene inne i safen, klærne i skapet og viklet tøystykket rundt undertøy/bikini – sånn i all nødtørft