Pecorino er navnet på. Pecorino. Pecorino greier nemlig fint alene og vinene er på full fart oppover i popularitet med sin friskhet og saltmineralske streif
50 g Pecorino Romano. Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Topp retten med revet parmesan eller pecorino. Takket være araberne som brakte mandlene til Sicilia har vi her en deilig rett som fortjener en plass blandt pastarepertoaret
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pecorino. Hei hei og velkommen til PIZZAUKEN episode 3. I episode 1 var det fokus på pizzadeig, episode 2 på pizzasauser og nå er det fokus på pizzatopping
Ingrediensene som setter smak til denne retten er i hovedsak bacon (eller pancetta hvis du bruker det), parmesan og/eller pecorino, svart pepper og mengder av hakket persille
50 g Pecorino Romano. Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter