Pecorino oppskrifter

Pecorino - sauegjeternes favorittdrue

Pecorino - sauegjeternes favorittdrue

Pecorino er navnet på. Pecorino. Pecorino greier nemlig fint alene og vinene er på full fart oppover i popularitet med sin friskhet og saltmineralske streif
Italiensk bondesuppe med pecorino

Italiensk bondesuppe med pecorino

Jeg var så heldig å få med meg et stykke pecorinoost fra Italia, pecorino er laget på sauemelk og har en kraftig, men nydelig smak
Kyllingsalat med rød pesto og pecorino

Kyllingsalat med rød pesto og pecorino

Server med raspa pecorino og kvitløksdressing. 200 gr kyllingfilet, 2 ts rød pesto, salatblanding (rødkål+spinat+isberg), tomater, oliven og pecorino
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

50 g Pecorino Romano. Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Ovnsbakt torsk med pesto og bacon

Ovnsbakt torsk med pesto og bacon

Pesto er en er en italiensk saus laget på spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pasta trapanese

Pasta trapanese

Topp retten med revet parmesan eller pecorino. Takket være araberne som brakte mandlene til Sicilia har vi her en deilig rett som fortjener en plass blandt pastarepertoaret
PESTO med basilikum ♫

PESTO med basilikum ♫

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pastasalat med reker & tomatpesto !

Pastasalat med reker & tomatpesto !

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
OSTESUFFLÉ

OSTESUFFLÉ

100 g mild gul ost, revet100 g parmesan, pecorino eller annen vellagret, umamirik ost,. 100 g parmesan, pecorino eller annen vellagret, umamirik ost,
Fylte blåskjell

Fylte blåskjell

3 små egg50 gr pecorino eller parmesan1 fedd hvitløk1 kvast persilleMelk4 skiver gammel loff eller annet brød (uten hele korn). 50 gr pecorino
Nakkekoteletter ala Hellstrøm

Nakkekoteletter ala Hellstrøm

100 g pecorino , revet. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Spagetti Carbonara

Spagetti Carbonara

Ingrediensene som setter smak til denne retten er i hovedsak bacon (eller pancetta hvis du bruker det), parmesan og/eller pecorino, svart pepper og mengder av hakket persille
Italiensk nytelse: Cacio e pepe

Italiensk nytelse: Cacio e pepe

250 g spagettiVann og salt til pastaen10 stk pepperkorn 4 ss smør 2 ss revet parmesan (eller 50/50 parmesan og pecorino)
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

50 g Pecorino Romano. Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter