Jeg brukte nemlig havregryn og peanøttsmør som ikke går under betegnelsen rawfood. På lørdag var jeg i farten hele dagen og skulle i selskap på kvelden og hadde lovet å ta med en sunn kake
Vi får blant annet høyere volum når man pisker eggene og da får man høyere cupcakes eller kaker. Putt melis, smør, peanøttsmør, salt og kremfløte i en bolle og miks til du får en fluffy frosting
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
50gr peanøttsmør (jeg bruker økologisk peanøttsmør fra Rema1000). 100 gram mørk sjokolade (Jeg brukte 70% sjokolade i denne kaken). Hell over i en liten rund kakeform (min er 22cm i diameter). #hashtag #blogg #inspirasjon #mat #oppskrift #helse #kosthold #hverdag #kake #sjokolade #mamma #søndag #sol #sommer #familie #utensukkeroghvetemel #kos 250gr dadler
Protein pannekaker fra Proteinfabrikken med sukkerfritt syltetøy og peanøttsmør. OMG himmelen, det er første gang jeg smaker virkelig syltetøy og peanøttsmør sammen
Rør inn peanøttsmør helt til slutt og hell i en liten brødform med bakepapir nedi. I dag får dere servert et søtt og saftig bananbrød, som egentlig smaker som kake og kan spises til frokost
Varm det opp i mikroen noen sekunder slik at du får blandet peanøttsmøret godt ut. De beste cookie dough kulene 1 ss melk 1 ss peanøttsmør 1 ss sukringold 1 ss sesammel, eventuelt kokosmel eller mandelmel 30 g vaniljeprotein 20 g hakket sukrinsjokolade Bland sammen melk og peanøttsmør